Mmmm..... cookies...

Christiansminde, Stubbekøbing

36 familieboliger i naturskønne Stubbekøbing
Lejerbo Guldborgsund har centralt i Stubbekøbing opført 36 familieboliger med fælleshus. Boligerne er etplans rækkehuse fordelt på i alt 10 bygninger med 4-5 boliger i hver. Der findes både 2- og 3-rums boliger varierende i størrelse fra 74 til 93 m2, alle med tilhørende opbevaringsskur. 23 boliger udbydes som seniorbofællesskab og de øvrige 13 som almindelige familieboliger. Alle boliger er ikke-ryger boliger.

Den nye afdeling er opført i en delegeret bygherremodel, hvilket vil sige, at der også er bygget 9 private boliger. Så i alt 45 boliger i bebyggelsen.

Alle boligerne har en privat have bag huset samt en mindre forhave, så man kan nyde udelivet på begge sider - og få glæde af både morgen- og aftensol.

Grunden er placeret i den sydlige del af Stubbekøbing i forlængelse af den allerede eksisterende Christiansmindevej. Flere af de nye boliger ligger derfor med udsigt til åbne vidder og marker direkte mod syd.

Fælleshus og grønne områder
Centralt i bebyggelsen findes det store fælleshus, et skønt fælles orangeri samt en mindre regnvandssø. Heromkring er det ambitionen at etablere beplantning, legeområde og opholdszoner, evt. i samarbejde med kommende beboere. Mellem boligerne indrettes der ligeledes spredte områder til ophold og leg. Et sti- og vejforløb sikrer både parkeringsmuligheder samt en god forbindelse rundt i hele bebyggelsen.

Byliv og natur i nærområdet
Stubbekøbing er en ca. 850 år gammel købstad, smukt beliggende ved vandet, og omgivet af skov og marker. Byen og omegnen kan byde på mange forskellige kultur- og naturoplevelser. Havnen er fortsat en vigtig del af Stubbekøbing med sit livlige miljø og gode muligheder for at nyde solen - og måske en is.

Fra de nye boliger er der ganske kort afstand til indkøbsmuligheder, skoler og institutioner. På kun 10-15 minutter når man den skønne naturpark eller badebroen til en dukkert i Storstrømmen. Skal man til nærmeste større by, som fx Vordingborg eller Nykøbing Falster, er der kun knap 8 km til motorvejen.

Læs mere om om området og boligerne samt se plantegninger m.m. her (pdf)

Indflytning
De første beboere er pr. 15. august flyttet ind i seniorbofællesskabet. De øvrige beboere flyttede ind d. 15. september 2024.

Venteliste
Er du interesseret i en bolig på Christiansmindevej kan du skrive dig på ventelisten her.